Tervetuloa kennelini kotisivuilleni poodleblkblk2sml.gif

                                                                                                       poodleblkblk2sml.gif     

Olen Anne Viitamäki Hauholta. Hauho sijaitsee Kanta-Hämeessä noin120 km Helsingistä länteen päin Hämeenlinnan lähellä. Olen käynyt kasvattajan peruskurssin, jatkokurssin ja saanut kennelnimeni 13.03.1995. Olen Suomen Kennelliiton jäsen ja Suomen Villakoirakerho Ry:n jäsen. Aloitin aikoinaan kasvatustyöni kasvattamalla pienimuotoisesti shetlanninlammaskoiria. Ensimmäinen shetlanninlammaskoira pentueeni syntyi 18.09.1992 ja viimeisin pentueeni syntyi 16.08.1995. Shetlanninlammaskoira pentueita oli minulla kaiken kaikkiaan 4 pentuetta. Kasvatustyöni on tämän jälkeen ollut tauolla saadessani itse lapsia.

Olen aina ollut kiinnostunut myös villakoirista. Ja nyt aloittaessani uudestaan kasvatustyöni vanhojen shetlanninlasmmaskoirieni nukuttua pois. Päätin jatkaa kasvatustyötäni keskikoisten villakoirien parissa. Enkä vaihtaessa rotua ole päivääkään katunut päätöstäni. Villakoira rotuna on aivan mahtava. Samoin kyllä oli shetlanninlammaskoiratkin.

Kasvatan pienimuotoisesti kotona kasvatettuja harmaita keskikokoisia villakoiria. Ensimmäinen harmaa keskikokoinen villakoirani saapui kotiimme noin 2 vuotta sitten maaliskuussa 2007 Olymbinar´s kennelistä Olymbinar´s Furious Fi-Fii. Fifi oli saapuessaan meille 1vuosi ja 3 kuukautta vanha. Fifi valloitti sydämmemme avoimella, kiltillä, sopivasti tempperamenttisellä ja ystävällisellä luonteella.

Fifi kävi kasvattajan luona joulukuussa 2007 pyöräyttämässä 6 suloista pentua. Joista yksi narttupentu Olymbinar´s Giselle saapui emonsa kanssa kotiimme. Giselle hurmasi meidät lempeällä ja avoimella luonteella ja ennenkaikkea ollessaan aivan emon näköinen.  

  

                                                                                        " Fifi "

                                                     

fifi_1.jpg

  

  

                                             

 

                                                                                       " Giselle "

                                                           

giselle.bmp

  

  

                                    

                                           

                   

 

rosa_10.gif